Екипът на MonTero Studio

Професионалният фотограф Николай Атанасов – MonTero е създателят на MonTero Studio и работи в сферата на професионалната фотография и сватбена фотография от години.

Влюбен съм в работата си и фотографията е моят живот. Вярвам, че красотата на сватбената фотография се крие в това да запечаташ емоцията, да уловиш неуловимото… Търся очарованието на сватбения ден във всеки детайл и го превръщам във ваш скъп спомен.”

Професионалната техника и умения на екипът на MonTero Studio гарантират перфектно качество на кадрите от вашия сватбен ден.

 

Професионалният фотограф Велина Илиева е част от екипа на MonTero Studio. С прекрасен усет към детайла и категорични умения в сватбената фотография, тя перфектно допълва своя ментор.

„Неотдавна открих страстта си към фотографията. В сватбената фотография откривам любов, емоция и красота. Моменти, които запечатвам, но и истински преживявам всеки път. Фотографията ме вдъхновява!”

Клиентите на MonTero Studio

Младоженците, които се доверяват на екипа на MonTero Studio, се чувстват обгрижени и спокойни в своя сватбен ден. Нашите фотографи прегръщат вашето събитие и подхождат с нужното внимание към всеки детайл. Доверете ни се!

„Нашите клиенти са и наши приятели!”